STÅENDE GRAVSTENAR

Vårt utbud av stående gravstenar

Nedan hittar ni ett utbud av de stående gravstenar som finns att välja mellan hos oss på Bålsta Gravstenstjänst. Samtliga modeller kan tillverkas i alla de stensorter som visas här nedan. Stenarna beskrivs med exempelstorlekar i cm, textstenens bredd x höjd över mark, men kan även tillverkas i andra mått. Samtliga modeller kan fås med eller utan synlig sockel.

För mer information om våra stående gravstenar, tryck här.
För pris och andra förslag av stående gravstenar, välkommen att kontakta oss på Bålsta Gravstenstjänst.

BÅLSTA GRAVSTENTJÄNST

Stående gravstenar

Stående gravstenarna är de som har varit mest vanliga genom tiderna. De grundfästes under marken med ett fundament och markdubb. Detta för att de ska stå rakt och inte välta eller luta. En ståendes gravsten kan monteras med eller utan synlig sockel.

De olika kyrkogårdarna har olika bestämmelser eller regler över gravplatserna, som styr vilken storlek man får ha på ståendes gravstenar. Det kan även finnas speciella krav på hur gravstenen får se ut på kyrkogården. Det bästa är att kolla vilken gravsten man får lov att ha med kyrkogårdsförvaltningen först, innan man beställer sin sten.

Vi erbjuder även skräddarsydd gravsten efter era önskemål. Klicka här för mer information om skräddarsydd gravsten.

 

stående gravstenar

Pris på stående gravstenar varierar beroende på vilken sorts gravsten ni vill ha. Det är möjligt att i vårt utbud välja mellan olika design, modell, material, storlek och form på stenen. Montering av gravstenar ingår alltid i vårt pris.

Kontakta oss för mer information om stående gravstenar, vad som ingår, leverans och hur vi kan hjälpa just er.

Fördelar och nackdelar med stående gravstenar

När det kommer till att välja rätt gravsten kan det vara mycket som man behöver tänka på. Nedan har vi sammanställt en del för och nackdelar med just stående gravstenar:

Fördelar med stående gravstenar

Nackdelar med stående gravstenar

Önskar ni veta mer om våra stående gravstenar är ni välkomna att kontakta oss:

Välj mellan olika gravstenar

Att välja en gravsten eller minnesmärke som det även kallas, kan vara ett svårt och stort beslut. Vi på Bålsta Gravstenstjänst erbjuder unik personlig kontakt och är väldigt måna om våra kunder. Vi har olika gravstenar av granit i vårt sortiment att erbjuda er:

Liggande gravstenar

Gravsten till djur

Skräddarsydd gravsten

Kontakta oss

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så återkommer vi så snart vi kan. Skicka gärna med en bild på gravstenen det gäller.