GRAVSTENAR FÖR DJUR

BÅLSTA GRAVSTENTJÄNST

Gravsten för hund, katt eller andra fyrbenta vänner

Har ditt kära husdjur gått bort och du önskar en vacker gravsten för din hund, katt, kanin eller annat djur? Vill ni ha en gravsten som hedrar och bevarar minnet av ert älskade djur. Vi på Bålsta gravstenstjänst hjälper er med detta. Välj en gravsten som representerar ert husdjur bäst och välj sedan text och dekor efter era önskemål.

Vi använder oss av granit från de nordiska länderna för att stenen ska hålla så länge som möjligt. Granit är ett material och stensort som klarar sig bäst i vårt nordiska klimat. Vill man göra en egen design på stenen, hjälper vi er även med det.

Tillsammans kan vi skapa en gravsten som ger en realistisk bild på ert kära husdjur som håller år efter år. Vid leverans sköter vi montering av er gravsten och det ingår i priset. Har du redan en gravsten för er katt, hund eller annat husdjur som behöver renoveras, kan vi även hjälpa er med det. Vi har en stor yrkeskunnighet inom renovering, det är en av våra specialiteter.

Hör av dig till oss för mer information, beställning eller vad som ingår i beställning av gravsten för djur.
gravsten husdjur hund

Välj mellan olika gravstenar

Att välja en gravsten eller minnesmärke som det även kallas, kan vara ett svårt och stort beslut. Vi på Bålsta Gravstenstjänst erbjuder unik personlig kontakt och är väldigt måna om våra kunder. Vi har olika gravstenar av granit i vårt sortiment att erbjuda er:

Stående gravstenar

Liggande gravstenar

Skräddarsydd gravsten